Vakantiehuis Casa Andries Steenrijk

Huurprijs 43 euro per dag, watergebruikt is inbegrepen.

Casa Andries is voorzien van een terras met hekwerk aan de zijde Bij binnenkomst door de voordeur staat u direct in de zitkamer en eetkamer. Links, naast het eetgedeelte, bevind zich een moderne keuken. In de keuken is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie aanwezig, ook een langer verblijf, o.a. een grote koelkast en electrics kooktoestel met oven en afzuigkap. Aan de achterkant van Casa Andries zijn 3 slaapkamers, alle 3 hebben plafon ventilarot. 2 slaapkamers met airco en 2 persoonsbed, 1 slaapkamers met 1 persoonbed. Er is een badkamer met warm water. Parkeren is op straat voor het appartement. Het vakantiehuis is voorzien van een inbraak alarminstallatie en is geschikt en ingericht voor in totaal 5 personen. De buurt is zeer veilig, rustig, en gunstig gelegen tussen nabijgelegen stranden en het centrum.

Casa Andries bevat o.a.: Keuken: Magnetron, Water koker ,Powerblender, koelkast, grote gasfornuis met oven, rijst koker, Koelbox (grote en kleine) etc. Woonkamer: 2 plafond ventilatoren, 32 inch HD TV met Flow interactieve TV zenders, radio en alarm installatie etc. Terras: Met gesloten hekwerk en terras set en semi automatische wasmachine. Slaapkamers; 2 slaapkamers met 2 persoonsbed en airco, 1 slaapkamer met 1 persoonbed, alle slaapkamers hebben plafonventilator

De bijkomende leveringen en diensten inbegrepen:
Internet: ja
Gas: ja
Water: ja
Exclusief
Elektra: Via de Prepaid system pagatinu, op die manier heb je alle controle op jouw stroom verbruikt en kan op iedere moment zien wat u heeft gebruikt.
Pagatinu: Noteer a.u.b. bij aankomst de stroom tegoed op meterstand. Controleer bij vertrek de stroom tegoed, deze dient u met dezelfde tegoed achter te laten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoon nummer:
+31 6 38544438 of +31 6 81155839
Email; javi.andries@hotmail.com