Ligging

Ligging

Onze accommodatie Casa Andries ligt aan de Tielstraat in de wijk Steenrijk Gelegen in een karakteristieke wijk.  Deze wijk is centraal gelegen ten opzichte van het centrum Punda en Otrabanda. Aan deze zuidkust ligt; Mambo Beach, Cabana Beach, Sea Aquarium Marie Pampoen Beach, en veel meer. De locatie is zonder meer perfect te noemen gezien de centrale ligging t.o.v. stranden, winkels, restaurants en centrum van Willemstad. Gezellig, comfortabel, veilig, centraal, privacy en tropisch zijn de tops van onze accommodatie Casa Andries. Een geliefde plek voor veel Nederlanders!

Accommodatie Casa Andries ligt op 5 minuten loop afstand van de gratis beach van Marie Pampoen aan de zuidkust. Door deze centrale ligging bent u in no time in Willemstad. Op loop afstand van Onze accommodatie Casa Andries, om de hoek, heb je een Supermarkt, wasserette, benzinepomp, restaurant pin automaat, copyshop en apotheek. Vlakbij ons stopt de bus naar het centrum. Om de hoek kan je de bus nemen.  Even je hand opsteken en je kunt instappen! De kleine busjes zetten je voor de deur af. Ook een leuke en efficiënte manier van transport op het eiland is de scooter. Lekker goedkoop, géén file, altijd een parkeerplek en je kunt overal komen!

Kortom accommodatie Casa Andries is ook ideaal wanneer u met of zonder huurauto een leuke vakantie zoekt

Bent u op zoekt naar een accommodatie of vakantiehuis op Curaçao waarvan de prijs/kwaliteit verhouding heel goed is? Zoek dan niet verder, want accommodatie Casa Andries heeft alles om uw vakantie op Curaçao te doen slagen. Kijk snel verder wat accommodatie Casa Andries U allemaal te bieden heeft.