Huurvoorwaarden

Reservering en betaling

Huurprijs bungalow is 43 euro per dag, appartement 25 euro per dag .
Na reservering van één van de verblijven of de hele accommodatie ontvangt de huurder een factuur voor aanbetaling van € 100,00 Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen te worden voldaan, waarmee de reservering definitief wordt en waarmee de huurder zich akkoord verklaart met de huurvoorwaarden. Het restantbedrag, de kosten van eindschoonmaak/beheerderkosten en de borgsom dienen 6 weken voor het begin van de huurperiode te zijn voldaan.

 

Annulering

Je krijgt de helft van het totaalbedrag minus de annuleringskosten teruggestort als de je boeking minstens 7 dagen voor de check-in voor 12 uur ’s middags, MET (Midden-Europese Tijd), annuleert. Bij annuleringen die later dan 7 dagen voor de check-in zijn gemaakt, krijg je 5% van het totale bedrag minus de annuleringskosten teruggestort. Daarom raden wij onze gasten altijd aan om een annuleringsverzekering te nemen. Minimumverblijf, aankomst en vertrek Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten (kerstperiode 14 nachten), maar aankomst op elke dag van de week is mogelijk. De huurder kan op de aankomstdag vanaf 15.00 uur het gehuurde betrekken. Vertrektijd is 12.00 uur in verband met de eindschoonmaak. In overleg kan op de vertrekdag (indien die avond geen andere gasten verwacht worden) beschikt worden over de woning tot het vertrek naar de luchthaven tegen een vergoeding van 60% van het geldende nachttarief.

Schade aan de villa en inventaris

Borgsom

De borgsom bedraagt 150 Euro of bij huur van de gehele groepsaccommodatie € 350,00 . De borgsom wordt, binnen 14 dagen na vertrek uit groepsaccommodatie Casa Andries teruggestort.

Graag direct ná aankomst op HATO-airport even kort telefoneren met onze beheerder zodat we weten dat je bent aangekomen. Bij aankomst wordt je welkom geheten door onze lokale beheerster.
Je krijgt een rondleiding en alle huisregels worden toegelicht.

De huurprijs is inclusief:

• draadloos internet • kluisje voor laptop, paspoort, credit cards • Water • Gebruik van wasmachine voor kleine wasjes

Huurprijs is exclusief: • verbruikskosten elektra-

  • Borg
    DetailsCheck-in na 15.00 uur
  • Check-in na 15.00 uur
  • Check-out na 12.00 uur