Vakantie appartement Casa Andries

Vakantiehuis Curacao, Curacao-Midden, Steenrijk, Casa Andries

Bent u op zoekt naar een vakantiehuis op Curacao waarvan de prijs/kwaliteit verhouding heel goed is? Zoek dan niet verder, want Casa Andries heeft alles om uw vakantie op Curacao te doen slagen. Kijk snel verder wat Casa Andries U allemaal te bieden heeft. Casa Andries is een fantastische vakantiehuis met veel privacy. Casa Andries is voorzien van een terras met hekwerk aan de zijde Bij binnenkomst door de voordeur staat u direct in de zitkamer en eetkamer. Links, naast het eetgedeelte, bevind zich de keuken. In de keuken is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie aanwezig, of een langer verblijf, o.a. een grote koelkast en gasfornuis. Aan de achterkant van Casa Andries zijn 3 slaapkamers, 2 slaapkamers met airco. Er is een badkamer met warm water. Parkeren is op straat voor het appartement Het vakantiehuis is voorzien van een inbraak alarminstallatie en is geschikt en ingericht voor in totaal 5 personen. De buurt is zeer veilig, rustig, en gunstig gelegen tussen nabijgelegen stranden en het centrum. á € 43,00 per dag voor maximaal 5 personen.

Het appartement bevat o.a.: Keuken: Magnetron, Water koker ,Powerblender, koelkast, grote gasfornuis met oven, rijst koker, Koelbox (grote en kleine) etc. Woonkamer: 2 plafond ventilatoren, 2 mobile telefoons met chipkaart, 32 inch HD TV met meer dan 100 zenders, radio en alarm installatie etc. Terras: Met gesloten hekwerk en terras set en semi automatische wasmachine.

Het Appartement ligt op 5 minuten loop afstand van de gratis beach van Marie Pampoen aan de zuidkust. Door deze centrale ligging bent u in no time in Willemstad. Op loop afstand van onze appartement heb je Supermarkt, wasserette, benzinepomp, restaurant pin automaat, copyshop en apotheek. Kortom Casa Andries is ook ideaal wanneer u met of zonder huurauto een leuke vakantie zoekt