Woon/ vakantiehuis Casa Carmelita Montanja Rey

Huurprijs 43 euro per dag, watergebruikt is inbegrepen..
Montagne Rey is een rustige wijk in bandariba en vanuit de woning heeft uw prachtig landelijk uitzicht.
De woning is verdeeld in twee woonlagen. De onderste woonlaag staat wordt als vakantiehuis aangeboden en is onlangs helemaal gerenoveerd en voldoet aan de moderne hedendaagse eisen.
Casa Carmelita; bij binnenkomst door de voordeur staat u direct in de zitkamer en eetkamer die is voorzien van een Airco. Rechts, naast het eetgedeelte, bevind zich een moderne keuken. In de keuken is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie aanwezig, ook voor een langere verblijft.
O.A.; een grote koelkast, elektrisch kooktoestel met oven en afzuigkap. Er zijn 2 slaapkamers, beide hebben airco en 2 persoons bed. De ruime badkamer is compleet.
Het vakantiehuis is voorzien van een inbraak alarminstallatie en is geschikt en ingericht voor in totaal 4 personen eventueel kan een air bed in een van de ruime slaapkamers geplaatst worden voor een 5e persoon. De buurt is rustig,

Casa Carmelita bevat o.a.: Keuken: Magnetron, Water koker, koelkast, grote gasfornuis met oven, rijst koker, Koelbox etc. Woonkamer: 40 inch HD TV met Flow interactieve TV zenders, radio en alarm installatie etc. 2 slaapkamers: met 2 persoon bed en airco en ruime kledingkast. Ruimte met Commodekast, en een opberg ruimte.

Er kan geparkeerd worden op eigen omheind terrein, welke tevens een grote voortuin heeft.
De woning is geheel gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. De woonoppervlakte van deze woning is 86m2.

De bijkomende leveringen en diensten inbegrepen:
Internet: ja
Gas: ja
Water: ja

Exclusief
Elektra: Via de Prepaid system pagatinu, op die manier heb je alle controle op jouw stroom verbruikt en kan op iedere moment zien wat u heeft gebruikt.
Pagatinu: Noteer a.u.b. bij aankomst de stroom tegoed op meterstand. Controleer bij vertrek de stroom tegoed, deze dient u met dezelfde tegoed achter te laten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoon nummer:
+31 6 38544438 of +31 6 81155839
Email; javi.andries@hotmail.com